Close
Purmerend Van Burgplein
info@winkelcentrummeerland.nl
17 september Feest!

Winkelcentrum Meerland viert 25-jarig jubileum!

PURMEREND – Winkelcentrum Meerland bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd! In week 37 start het winkelcentrum met verschillende acties en activiteiten en op zaterdag 17 september eindigt de jubileumviering met een spetterende feestdag.

Om de mooie mijlpaal van 25 jaar te vieren start het winkelcentrum in week 37 met een Kraak de kluis actie. Bij iedere aankoop op het winkelcentrum ontvangen onze klanten een Meerland kraak de kluis sleutelkaart. Op zaterdag 17 september kan iedereen met een sleutelkaart een poging doen om de kluis te kraken. Wanneer de kluis open gaat val je in de prijzen! Het belooft een gezellige dag te worden met een podium, presentator en DJ, gezellige muziek en een echte kluis.

Naast de kraak de kluis actie is er tijdens de jubileum viering van alles te beleven. Er wordt een gezellig terras op het winkelcentrum geplaatst en er worden gratis taartjes, Petit-fours en cake uitgedeeld. Er komt een barista om de mooiste koffie creaties te maken en ook deze gratis uit te delen.

Ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen een rondje op de draaimolen, er worden gratis suikerspinnen uitgedeeld, er loopt een ballonnenclown en de kids kunnen hun energie kwijt op het springkussen.

Kortom: een gezellige, feestelijke week met een spetterend einde die u niet wilt missen!

Van Burgplein
Purmerend