Close
Purmerend Van Burgplein
info@winkelcentrummeerland.nl

Het kabinet heeft besloten dat Nederland vanaf zondag 19 december tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 in lockdown gaat. Gezien de explosieve toename van het aantal besmettingen begrijpelijk maar ook heel vervelend. Vervelend voor ons maar ook voor u als klant van Winkelcentrum Meerland.

Wat houdt dat nou precies in:

• Alle niet-essentiële winkels zijn gesloten. Bestellen, afhalen en retourneren is mogelijk.

• Essentiële winkels, zoals supermarkten en drogisterijen, zijn open. Hier geldt een mondkapjesplicht en een maximum van 1 bezoeker per 5 m2 meter.

• Alle niet-medische contactberoepen, zoals kappers en schoonheidsspecialisten, zijn dicht.

Kijk op de website van de individuele winkel voor meer informatie. Veel winkels hebben een ‘Click en Collect’. Zo kunt u toch lokaal u benodigde spullen ophalen, als u deze vooraf besteld telefonisch of via de website van de desbetreffende winkel.

Deze maatregelen komen bovenop de maatregelen en adviezen die op dit moment al voor iedereen gelden zoals de basisregels, handen ontsmetten, de mondkapjesplicht en het advies om een zelftest te doen voor je bij anderen op bezoek gaat. Mensen vanaf 70 jaar wordt geadviseerd om zoveel mogelijk hun contacten te beperken, ook met kinderen en 1,5 meter afstand van hen te houden.

Ondanks deze vervelende periode wensen we u de komende periode toch nog prettige feestdagen en een prettig maar vooral gezond 2022

Van Burgplein
Purmerend